New Step by Step Map For آنفولانزا گرفتم چیکار کنم
New Step by Step Map For آنفولانزا گرفتم چیکار کنم
Blog Article
آذربایجان شرقی آذربایجان غربی اردبیل البرز اصفهان ایلام بوشهر تهران چهارمحال و بختیاری خراسان شمالی خراسان جنوبی خراسان رضوی خوزستان زنجان فارس قم قزوین سمنان سیستان و بلوچستان کردستان کرمان کرمانشاه کهگیلویه و بویراحمد گلستان گیلان لرستان مرکزی مازندران هرمزگان همدان یزد استان کرمان
واکسن آنفلوآنزا حاوی ویروسهای مرده این بیماری است. این ویروسها آنقدر قوی نیستند که باعث بیماری شوند. اما مانند سایر واکسنها، واکسن آنفلوآنزا هم ممکن است عوارض جانبی داشته باشد.
این پژوهشگر جهاددانشگاهی افزود: واکسن این ویروس را داریم و تزریق این واکسن در افراد بالای شش ماه و به ویژه در افراد دارای بیماری زمینهای کاملا توصیه میشود.
هر چقدر داروی ضد ویروس را زودتر دریافت کنید، اثربخشی آن بیشتر است. تحقیق در مورد بهترین دارو برای آنفولانزا نشان داده است که مصرف داروی ضد ویروس را باید ظرف ۴۸ ساعت پس از بروز علائم شروع کنید.
این کارشناس مبارزه با بیماریهای علوم پزشکی ساوه در پاسخ به این پرسش که در صورت ابتلای فردی به بیماری کرونا، تا چه مدت نباید واکسن آنفلوانزا دریافت کند، افزود: در صورت ابتلای فردی به بیماری کرونا، توصیه میشود پس از اتمام دوره قرنطینه ۱۴ روزه و پایان علائم کرونا، نسبت به دریافت واکسن آنفولانزا اقدام شود.
به همین دلیل، آنفولانزا به راحتی در میان اعضای خانواده، همکلاسیها یا همکاران و در مکانهای بسته و شلوغ مانند وسایل نقلیه عمومی، بارها یا سینماها پخش میشود.
موارد شدید آنفولانزا میتواند حتی در افراد سالمی که در هیچ یک از دستههای فوق قرار نمیگیرند نیز رخ عفونت ثانویه آنفولانزا دهد.
در اوایل فروردین ماه سال ۱۳۸۸ در کشور مکزیک، همهگیری آنفولانزای نوع آ حادث گردید و پس از مدت کوتاهی این بیماری به ایالت آمریکا و قارهها و کشورهای دیگر مانند ایران و چین سرایت کرد و به یکی از بیماریهای همه گیر و جهانی تبدیل شد.
ویروس آنفولانزا همواره در حال تغییر و جهش است، به همین دلیل هر سال طی دو نوبت واکسن جدیدی برای آنفولانزا ساخته میشود.
واکسن آنفولانزا مانند اغلب واکسن ها عوارض خفیفی مانند احساس درد در محل تزریق یا تب پایین را دارد که معمولا یک تا دو روز زمان میبرد.
این بیماری عموما در ۵ روز اول میتواند منتقل شود اما در صورتی که بیماری شدید باشد ممکن است برای مدت طولانی بتواند به بدن افراد دیگر سرایت نماید.
آنفولانزا یک عفونت ویروسی مسری است که توسط ویروسهای آنفولانزا ایجاد میشود و بینی، گلو و گاهی ریهها را تحت تأثیر قرار میدهد و علائمی مانند شروع ناگهانی تب بالا، سرفه، خستگی و درد عضلانی دارد. بیماری آنفولانزا به عنوان یک بیماری فصلی شناخته میشود، معمولاً در ماههای زمستان که بسیاری از اقشار جامعه بیمار میشوند و به یک بیماری همهگیر تبدیل میشوند، بیشتر دیده میشود.
علائمی مانند سرفه مولد همراه با خلط، تب بالا و تنفس دشوار و دردناک باید فرد را وادار کند که به سرعت به پزشک مراجعه کند.
این غذاها که ارزش غذایی و آنتیاکسیدانی بالایی دارند با پروتئین، آهن، روی و ویتامینهای موجود در آنها به افزایش ایمنی نیز کمک میکنند.